Job posting

Applikations­utvecklare

Vi behöver förstärka vår utvecklingsavdelning med ytterligare mjukvaruutvecklare, gärna med erfarenhet av utveckling för mobila plattformar. 

Vi söker en drivande och positiv person som vill arbeta tillsammans med oss i våra utvecklingsprojekt. Utvecklingsavdelningen består av mekanik-, elektronik-, optik- och programvaruutveckling.

Vi tror att du är högskoleutbildad och kanske har arbetat några år med något av följande:

  • Front end-utveckling.
  • Utveckling för mobila plattformar.

Kunskaper inom följande är meriterande:

  • WPF/XAML och Blend.
  • GUI-animationer och storyboards.
  • Objektorienterad analys och design.
  • Erfarenhet av mobila plattformar.

Vårt företag befinner sig i en stark tillväxtfas och hos oss finns goda möjligheter för dig som medarbetare att utvecklas och växa. Vi erbjuder en glad och god stämning och engagerade kollegor. Easy-Laser har stort fokus på att leverera produkter med hög kvalitet, och vi värdesätter att våra medarbetare är hjälpsamma såväl mot varandra som mot våra kunder och leverantörer. Våra kärnvärden är ”användarvänlig”, ”anpassningsbar” samt ”precis och pålitlig” – och vi vill att detta ska gälla både våra produkter och vår personal. Därför är det viktigt att du som anställd hos oss vågar ta egna initiativ, vågar ställa frågor och har en positiv inställning. Då kommer du att trivas på Easy-Laser!

Vill du veta mer om oss eller jobbet? Maila utvecklingschef Anders Camenius, anders.camenius@easylaser.com, eller ring 0704-776004. 


Om Easy-Laser

Easy-Laser AB är ett innovativt företag som utvecklar, tillverkar och säljer laserbaserade mätinstrument för industriellt bruk. Vi hanterar hela kedjan från idé till färdig produkt internt. Tillsammans med våra återförsäljare löser vi mät- och uppriktningsproblem för användare i mer än 70 länder runt om i världen. På Easy-Laser ger vi arbetsmiljö-, jämställdhets- och mångfaldsfrågor hög prioritet och vi strävar efter att alla medarbetare skall få utnyttja sin potential. Vi finns i trevliga lokaler i ett expansivt område i Mölndal och vi är idag ca 60 medarbetare. Företaget ingår i den stabila och framgångsrika Indutradekoncernen.