Easy-Laser AB utvecklar, tillverkar och säljer laserbaserade mätinstrument för industriellt bruk (det är roligare än du förmodligen tror!). Vi hanterar hela kedjan från idé till färdig produkt. Tillsammans med våra återförsäljare löser vi mät- och uppriktningsproblem för användare i mer än 70 länder runt om i världen. På Easy-Laser AB ger vi arbetsmiljö-, jämställdhets- och mångfaldsfrågor hög prioritet och vi strävar efter att alla medarbetare skall få utnyttja sin potential. Vi finns i trevliga lokaler i ett expansivt område i Mölndal och vi är idag ca 60 medarbetare. Företaget ingår i Indutradekoncernen.  

 

Vi söker nu en 

Marknadsassistent med känsla för form, bild, text och budskap!
 

Marketing ninja

Om tjänsten 

Vi söker dig som vill arbeta i en mycket omväxlande roll. Främst med att skapa säljande marknadsmaterial i digitalt format såväl som för tryck. Vi tänker broschyrer, powerpoints (säljare älskar snygga PPT), webbinnehåll, m.m. Du har därför bra känsla för form, bild och text. Arbetet gör du såklart ihop med övriga kollegor på vår marknads- och försäljningsavdelning, men även med vårt internationella återförsäljarnätverk. Vi är redan ett par stycken här som arbetar med det vi beskriver, och som tycker det är det roligaste man kan göra (okej, det finns mycket annat som är roligt också, men på arbetstid…). Vi har en massa idéer, men för lite tid att förverkliga dem (jovisst, självklart använder vi oss även av duktiga, externa kommunikationsbyråer, filmfotografer, etc.). 

Vi ser gärna att du har en fallenhet för berättande. Vi bloggar, vi är aktiva på valda sociala medier, och vi skriver ofta om supertekniska (coola!) ämnen, men skapar även rörligt material för att informera eller utbilda våra kunder. Du behöver givetvis inte vara expert på mätteknik eller laser, vi har tillräckligt utav dem redan (experter alltså). Ditt jobb är att göra experternas lingo förståelig för våra kunder, och att få en metallklump med laserstråle att framstå som oemotståndlig (skämt åsido, vi har faktiskt vunnit de finaste designpriserna). Det är såklart ingen nackdel om du vet något om industri och teknik. Om inte, så får du ställa rätt frågor till nämnda experter! 

Vem är du? 

Vi söker dig som har relevant erfarenhet, känsla för form och förmåga att få ihop en helhet. Inte nödvändigtvis lång erfarenhet; är du född talang går det också bra! Excellent English both spoken and written is a requirement, då den mesta av vår kommunikation sker med kunder utomlands. Det gör inget om du kan fler språk. 🙂

Du behärskar de vanligaste verktygen inom området, såsom InDesign, Photoshop, PowerPoint, etc. Kan du även exempelvis filmeditering eller kanske animering så är det ett plus. Om du är superbra på att skriva eller kan alla finesser på de digitala annonsnätverken är det andra plus. Ja, se detta som den möjliga bredden i ditt arbete på sikt, möjligheten till att få vara kreativ och skapa bra kommunikation, inte det vi förväntar oss av dig. Överraska oss gärna med kunskaper vi inte visste att vi behövde. Vi tillåter oss att drömma. Det sägs ju att det bygger framtiden och att drömmar kan gå i uppfyllelse!

Och vad kan vi erbjuda?

Easy-Laser AB har en stark position på marknaden (vi är störst, bäst och vackrast!). Vi är ett familjärt (=trevligt, men inte familjeägt) företag där det är viktigt att alla har möjlighet att bidra. Hos oss finns goda möjligheter för dig som medarbetare att utvecklas och växa. Vi erbjuder en glad och god stämning och engagerade kollegor. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en internationell miljö med olika kulturer. Vi sitter i moderna lokaler i Mölndal (som vi precis byggt ut förresten!). 

Tjänstgöringsgrad: Heltid. 

Placering: Jolens industriområde, Mölndal 

Tillträde: Enligt överenskommelse. 

Lön och förmåner: Marknadsmässig lön. Tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och friskvårdstid, vinstdelningssystem, flextid, subventionerad massage, kollektivavtal, m.m.

Ansökan

Kanske upplever du den här annonsen som lite rörig? Vi hade så mycket vi ville fixa innan julledigheten och fick lite bråttom, men tror att du förstår vad vi letar efter. Ja, faktum är att det är full fart här allt som oftast. Vi behöver dig nu! 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så fort som möjligt, vi tillämpar löpande urval, men senast den 20:e januari 2021. Om du har frågor om tjänsten, kontakta Rustan Karlsson på tel.nr. 070-7671767 eller rustan.karlsson@easylaser.com. Unionens representant, Hanna Graffman, når du på unionen@easylaser.com.