Available position

Vi söker en 

Mjukvaruutvecklare till vårt XT-team 

Om företaget
Easy-Laser AB är ett innovativt företag som utvecklar, tillverkar och säljer laserbaserade mätinstrument för industriellt bruk och är världsledande inom vårt område. 

Vi hanterar hela kedjan från idé till färdig produkt och utvecklar lättbegripliga produkter gjorda för att snabbt och enkelt kunna utföra exakta mätningar och rikta upp maskiner med högsta precision för användare i mer än 70 länder världen över. 

Vi finns i trevliga lokaler i ett expansivt område i Mölndal och har ca 70 medarbetare. Företaget ingår i den framgångsrika Indutrade-koncernen. 

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta i ett mindre team där alla har olika kompetenser och erfarenheter som tillsammans uträttar storverk. Teamets huvudsakliga uppgift är att designa och implementera program och funktioner för vår mycket framgångsrika XT-plattform. 

Mjukvaruteamet arbetar också nära andra team och avdelningar med den gemensamma målsättningen att tillsammans skapa världens bästa och mest lättanvända mätsystem. 

Vi arbetar aktivt för att skapa ett arbetsklimat som främjar kreativitet och innovation. Detta både i det dagliga arbetet, samt under speciellt avsedda innovationsperioder där nya idéer prövas och lösningar presenteras. 

För oss är utbildning och ständigt lärande en självklarhet, och en förutsättning för framgång. Vi arbetar systematiskt med internutbildningar där vi under ledning av erfarna utbildare får chans att utveckla våra kunskaper inom de områden som är viktiga i målsättningen att skapa riktigt bra produkter. 

Din profil 
Vi söker dig som är en självgående och driven C# utvecklare, och som har några års erfarenhet från mjukvaruutveckling. Vi uppskattar egenskaper som nyfikenhet och vetgirighet, gärna kombinerat med ett stort allmänt intresse för ny teknik. 

Som person tror vi även att du är passionerat intresserad av problemlösning och att du älskar att lära dig nya saker. 

Följande erfarenheter och tekniker är meriterande: 

  • Erfarenhet av utveckling för mobila plattformar. 
  • WPF / XAML 
  • Unity 3D, eller liknande. 
  • git 

Vi söker dig som har en stark personlig drivkraft och intresse för teknik. Vi ser gärna att du är initiativrik, ansvarstagande och självgående, men också en jordnära person med förmågan att välja ut den klokaste lösningen i varje situation. 

Vad vi erbjuder
Easy-Laser AB har en stark position på marknaden och befinner sig i en stark tillväxtfas. Vi är ett familjärt företag där det är viktigt att alla har möjlighet att bidra. Hos oss finns goda möjligheter för dig som medarbetare att utvecklas och växa. 

Vi erbjuder en glad och god stämning och engagerade kollegor. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en internationell miljö med olika kulturer. 

Vi sitter i moderna lokaler med tillgång till kreativa utrymmen som uppmuntrar till spontana grupparbeten. 

Tjänstgöringsgrad: Heltid. 

Placering: Jolens industriområde, Mölndal. 

Tillträde: Enligt överenskommelse. 

Lön och förmåner: Marknadsmässig lön. Kollektivavtal (Teknikavtalet) inklusive tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och friskvårdstid, vinstdelningssystem, flextid, subventionerad massage mm. 

Låter detta intressant?
Välkommen med din ansökan till ansokan@easylaser.com. Urval görs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Facklig representant för Unionen, Roland Wiklund, nås på unionen@easylaser.com

Varmt välkommen med din ansökan!