Available position

Vi söker en 

Orderadministratör 

Om företaget
Easy-Laser AB är ett innovativt företag som utvecklar, tillverkar och säljer laserbaserade mätinstrument för industriellt bruk och är världsledande inom vårt område. 

Vi hanterar hela kedjan från idé till färdig produkt och utvecklar lättbegripliga produkter gjorda för att snabbt och enkelt kunna utföra exakta mätningar och rikta upp maskiner med högsta precision för användare i mer än 70 länder världen över. 

Vi finns i trevliga lokaler i ett expansivt område i Mölndal och har ca 70 medarbetare. Företaget ingår i den framgångsrika Indutrade-koncernen. 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta med en omväxlande tjänst i ett högt tempo. Du har täta kontakter med främst återförsäljare, men även med slutkunder. Internt arbetar du tillsammans med en eller flera säljare som ansvarar för försäljningen på respektive marknad. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Orderhantering (registrering, leveransbevakning, skeppning/export och fakturering)
  • Tullhantering
  • Säljsupport

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande tjänst. Då den mesta av vår kommunikation sker med kunder utomlands är det ett krav att du behärskar engelska både skriftligt och muntligt.

Datorkunskap, då främst Officepaketet är ett krav. Kunskap om tullhantering och leveransvillkor är meriterande. Vi använder Pyramid som affärssystem och Super Office som kundstödssystem, erfarenhet ifrån liknande system är meriterande.

Som person är du serviceinriktad och har mycket god kommunikationsförmåga. Du är prestigelös och har förmågan att vara länken mellan marknad och produktion. Det är också viktigt att du är handlingskraftig, proaktiv och duktig på att prioritera. Rollen innebär stort eget ansvar och du kommer att vara ett av våra ansikten utåt.

Vad vi erbjuder
Easy-Laser AB har en stark position på marknaden och befinner sig i en stark tillväxtfas. Vi är ett familjärt företag där det är viktigt att alla har möjlighet att bidra. Hos oss finns goda möjligheter för dig som medarbetare att utvecklas och växa. 

Vi erbjuder en glad och god stämning och engagerade kollegor. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en internationell miljö med olika kulturer. 

Vi sitter i moderna lokaler med tillgång till kreativa utrymmen som uppmuntrar till spontana grupparbeten. 

Tjänstgöringsgrad: Heltid. 

Placering: Jolens industriområde, Mölndal. 

Tillträde: Enligt överenskommelse. 

Lön och förmåner: Marknadsmässig lön. Kollektivavtal (Teknikavtalet) inklusive tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och friskvårdstid, vinstdelningssystem, flextid, subventionerad massage mm. 

Låter detta intressant?
Välkommen med din ansökan till ansokan@easylaser.com. Urval görs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 17 maj. Facklig representant för Unionen,
Hanna Graffman, nås på unionen@easylaser.com

Varmt välkommen med din ansökan!