Available position

Vi söker en

Senior testledare

Om företaget
Easy-Laser AB är ett innovativt företag som utvecklar, tillverkar och säljer laserbaserade mätinstrument för industriellt bruk och är världsledande inom vårt område. Vi hanterar hela kedjan från idé till färdig produkt och utvecklar lättbegripliga produkter gjorda för att snabbt och enkelt kunna utföra exakta mätningar och rikta upp maskiner med högsta precision för användare i mer än 70 länder världen över. Vi finns i trevliga lokaler i ett expansivt område i Mölndal och har ca 70 medarbetare. Företaget ingår i den framgångsrika Indutrade-koncernen.

Arbetsbeskrivning
I rollen som testledare ansvarar du för att driva och samordna test av mjukvara och systemlösningar för Easy-Lasers produkter. Du kommer att arbeta nära både vår mjukvaru- och vår hårdvarugrupp och planera och leda testaktiviteterna under utvecklingsfas och releaseprocess. Du kommer att förvalta och utveckla våra testverktyg, driva vårt arbetssätt mot välfungerande continuous integration och continuous deployment. Du ställer krav gentemot utvecklarna och säkerställer att teamen skriver vältestad kod.

Ett annat nyckelområde är automatisering av tester på alla nivåer i våra system, vilket du kommer att få implementera verktyg och metoder för. Våra produkter involverar både mjukvara och hårdvara – lasersändare, detektorer, med mera – vilket innebär att även hårdvara kan ingå i testdomänen. Du kommer att bidra till kvalitetssäkringen av våra produkter och processer.

I rollen som testledare kommer du att ha stor frihet att själv forma ditt arbete och välja verktyg och arbetsmetoder för en välfungerande testprocess. Du blir en nyckelperson för vår framgångsrika XT-plattform och kommer att vara med från start i att bygga upp nya plattformar för framtiden, exempelvis molnbaserade miljöer. Vi utvecklar idag för såväl Android och iOS som för vår egen XT-plattform.

Din profil 
Vi söker dig med erfarenhet som testledare och som arbetat med utveckling av testverktyg, testautomation och testprocesser under en längre tid. Du har en högskoleexamen inom relevant tekniskt fält. Följande erfarenheter och tekniker är meriterande: 

  • C#/.NET
  • Git, Bitbucket
  • CI/CD
  • DevOps
  • Molnbaserade verktyg såsom Azure, Docker

Vi söker dig som har en stark personlig drivkraft och intresse för tekniska system. Som person ser vi att du är initiativrik, ansvarstagande och självgående, men också pragmatisk med förmågan att välja ut den klokaste lösningen i varje situation. Vi tror att du har förmågan att snabbt skapa dig god överblick över komplexa system och vara en hjälpsam kollega som vill bidra till helheten för teamen och hela vår utvecklingsavdelning.

Vad vi erbjuder
Easy-Laser AB har en stark position på marknaden och befinner sig i en stark tillväxtfas. Vi är ett familjärt företag där det är viktigt att alla har möjlighet att bidra. Hos oss finns goda möjligheter för dig som medarbetare att utvecklas och växa. Vi erbjuder en glad och god stämning och engagerade kollegor. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en internationell miljö med olika kulturer. Vi sitter i moderna lokaler med tillgång till kreativa utrymmen som uppmuntrar till spontana grupparbeten.

Tjänstgöringsgrad: Heltid.

Placering: Jolens industriområde, Mölndal. 

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Lön och förmåner: Marknadsmässig lön. Kollektivavtal (Teknikavtalet) inkl tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och friskvårdstid, vinstdelningssystem, flextid, subventionerad massage mm.

Låter detta intressant?
Välkommen med din ansökan, i form av CV och personligt brev, till ansokan@easylaser.com. Urval görs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt

Facklig representant för Unionen, Roland Wiklund, nås på unionen@easylaser.com.

Varmt välkommen med din ansökan!