Job posting

Servicekoordinator

Som Servicekoordinator på Easy-Laser kommer du att ansvara för kundorder gällande service och reparationer samt de olika arbetsmoment som ingår. Du kommer främst att arbeta med våra återförsäljare men till viss del även våra slutkunder. Internt kommer våra säljare liksom vår serviceavdelning att vara viktiga bollplank i ditt dagliga arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Registrering av ankommande serviceordrar, beräkna kostnadsförslag, fakturering mm.
  • Kommunicera direkt med kund gällande servicerelaterade ärenden. 
  • Assistera säljare och kunder vid utlåning/hyra av våra demosystem.
  • Exporthantering, tullhantering, leveransbevakning.  
  • Föreslå aktiviteter och åtgärder som ökar försäljning/lönsamhet liksom förbättringsområden inom arbetssätt mm.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande tjänst och vill ha ett omväxlande arbete. Det är bra om du har tekniskt intresse och lätt att lära dig teknikrelaterade uppgifter. Då den mesta av vår kommunikation sker med kunder utomlands är det ett krav att du behärskar engelska både skriftligt och muntligt. Har du dessutom kunskaper i export-/tullhantering och erfarenhet av affärssystemet Pyramid, CRM-plattformen Super Office eller liknande system, är det ett riktigt plus. Goda kunskaper i Excel och Word är viktigt.

Som person är du serviceinriktad och har mycket god kommunikationsförmåga. Att agera spindeln i nätet, samordna och administrera känns roligt och naturligt för dig. Det är också viktigt att du är handlingskraftig, proaktiv och duktig på att prioritera. Detta är en ny tjänst som du har stor möjlighet att utveckla själv.

Vad vi erbjuder

Easy-Laser AB är världsledande på marknaden. Vi är ett familjärt företag där det finns goda möjligheter för dig som medarbetare att utvecklas och växa tillsammans med oss. Vi erbjuder en glad och god stämning och engagerade kollegor, och du kommer att få möjlighet att arbeta i en internationell miljö. Läs mer om varför våra medarbetare trivs hos oss!

Tjänstgöringsgrad: Heltid.
Placering: Jolens industriområde, Mölndal
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön och förmåner: Marknadsmässig lön. Tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och friskvårdstid, vinstdelningssystem, flextid, subventionerad massage mm.

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så fort som möjligt, vi tillämpar löpande urval, senast den 20 november 2020. Om du har frågor, kontakta Helena Bülow på 0720-71 22 66 eller helena.bulow@easylaser.com.

Om Easy-Laser

Easy-Laser AB är ett innovativt företag som utvecklar, tillverkar och säljer laserbaserade mätinstrument för industriellt bruk. Vi hanterar hela kedjan från idé till färdig produkt internt. Tillsammans med våra återförsäljare löser vi mät- och uppriktningsproblem för användare i mer än 70 länder runt om i världen. På Easy-Laser AB ger vi arbetsmiljö-, jämställdhets- och mångfaldsfrågor hög prioritet och vi strävar efter att alla medarbetare skall få utnyttja sin potential. Vi finns i trevliga lokaler i ett expansivt område i Mölndal och vi är idag ca 60 medarbetare. Företaget ingår i den stabila och framgångsrika Indutrade-koncernen.