Programvaror

XT Alignment app

Appen XT Alignment används tillsammans med de olika mätenheterna i XT-familjen. Du kan använda appen i demoläge för att testa funktionaliteten utan fysiska mätenheter.

Tillgänglig på 15 språk: engelska, tyska, franska, spanska, italienska, polska, turkiska, ryska, svenska, finska, brasiliansk portugisiska, japanska, koreanska, kinesiska (traditionell och förenklad).

XT Alignment-appen har stöd för följande enheter och operativsystem:

• iPhone och iPad
    – Stöd för och testas för enheter som kör iOS 15 eller nyare.*

• Android-telefoner och surfplattor
    – Stöd för större varumärken. Stöd för och testas för enheter som kör Android 11 eller nyare.*
    – Android 7 och äldre versioner stöds ej.

• EX-surfplattor
    – Stöd för ECOM Tab-Ex 03 DZ1
    – Stöd för ECOM Tab-Ex 02 DZ1
    – Stöd för iSafe IS930.1

* Appen kan fortfarande fungera på andra enheter och äldre versioner av operativsystem, men de har inte testats.

Ladda ner

Om du inte har tillgång till Google Play:

XT Alignment app for Android
(Version 10.0.1, 315MB)

Tidigare versioner

XT Alignment app for Android v.9/10 (Version 8.3.2, 300MB)

XT Alignment app for ECOM Tab-Ex 01 tablet (Version 8.1.1, 300MB)

Mjukvaruppdatering för avläsningsenhet XT12

Installationsproceduren beskrivs i dokumentet "Release notes XT Alignment app".XT11 display unit for laser alignment
Läs det noggrannt innan du laddar ner uppdateringsfilen.

Tillgänglig på 15 språk: engelska, tyska, franska, spanska, italienska, polska, turkiska, ryska, svenska, finska, brasiliansk portugisiska, japanska, koreanska, kinesiska (traditionell och förenklad).

Innehåller även mjukvara till detektorenheter. Senaste versionen: 3.5.2/4.1.0.

Ladda ner

Senaste versionen

Software XT12 display unit
(Version 10.0.1, 170MB)

Release notes

Release notes XT Alignment app
(Version 10.0.1, 1,1MB)

Tidigare versioner

Firmware-uppdateringar för E-seriens avläsningsenhet

Installationsproceduren beskrivs i dokumentet System update.
Läs det noggrannt innan du laddar ner uppdateringsfilen. Läs även Release Notes noggrannt.

Användare av system med Firmware 1.6 eller tidigare måste installera SYSFRAME 35 innan det går att installera senaste versionen (filen finns tillgängling under Download/Tidigare versioner).

Ladda ner

Senaste versionen

Firmware E-series
(Version 12.22, 33,2MB)

Release notes

Release Notes all versions
(Version 12.22, 2MB)

Tidigare versioner

Firmware E-series (Version 11.2, 30MB)

Firmware E-series (Version 10.2, 30MB)

Firmware E-series (Version 9.3, 30MB)

Firmware E-series (Version 12.2, 28MB)

Firmware E-series (Version 12.3, 28MB)

Firmware E-series (Version 12.14, 31,9MB)

Sysframe.35.zip (Version 1, 14MB)

Unicode_Fonts_1.0.zip (Version 1, 24MB)

EasyLink™ 3

Med EasyLink™ 3.0 kan du samla alla dina mätningar på ett ställe, ta fram rapporter med bilder och data samt exportera till ditt underhållssystem.

Systemkrav: Windows® XP, Vista, 7, 8. För exportfunktionen krävs även Excel 2003 eller nyare installerad på datorn. EasyLink™ 3.0 fungerar ihop med både D- och E-serien i Easy-Laser®.
Exportformat: Excel, CSV.

Programmet söker automatiskt efter uppdateringar, och frågar om du vill ladda hem dessa. På detta vis har du alltid den senaste versionen installerad. Länken här laddar också alltid ner den senaste versionen.

OBS! Du behöver inte längre registrera mjukvaran. Om det dyker upp meddelanden om att det saknas en licens kan du ignorera dessa.

Ladda ner

EasyLink 3 full installation (D- & E-series)

EasyLink.msi
(Version 7.4.4, 23,5MB)

EasyLink 3 Manual

EasyLink 3.0 Manual.pdf
(Version 1, 2MB)

Release notes

Release notes EasyLink
(Version 7.4, 0,8MB)

EasyLink™ 2

Du kan överföra mätresultat från avläsningsenheten till historikdatabasen och göra rapporter,
eller exportera resultaten till ett Exceldiagram för vidare analys.
Programmet ger stöd för ett stort antal applikationer: axeluppriktning, rakhet, rätvinklighet,
parallellitet (ex. valsar), planhet, fläns (t.ex. svängkranslager), lodlinje m.m.

Fungerar med Windows® 2000/XP/Vista/Win7

Programmet är helt utan kostnad och innehåller en fullständig version.

OBS! Du behöver inte längre registrera mjukvaran. Om det dyker upp meddelanden om att det saknas en licens kan du ignorera dessa.

Ladda ner

EasyLink 2.0 full installation (D- & E-series)

install.exe
(Version 2.4 P76 , 8MB)

EasyLink 2.0 update (D- & E-series)

update.exe
(Version 1, 8MB)

RS232 till USB driver

1. Identifiera din typ av kabel.
  2. Ladda ner motsvarande programmapp.
  3. Välj därefter USB-driver i mappen beroende på vilket Windows®-operativ du har på din dator.
  4. Om din typ av kabel inte kan användas med ditt operativsystem, kontakta oss för hjälp.

Ladda ner

Cable A (Windows 98, 2000 or XP)

cable_a.zip
(Version 1, 0,2MB)

Cable B (Windows 98, 2000 or XP)

cable_b.zip
(Version 1, 0,2MB)

Cable C (Windows XP)

cable_c.zip
(Version 0, 2,5MB)

Cable D (Windows XP, Vista or 7, all versions)

cable_d.zip
(Version 0, 2,4MB)

Converter (Windows 98, 2000, XP, Vista, 7 or 8, all versions)

converter.zip
(Version 0, 9,5MB)

Firmware-uppdateringar för avläsningsenhet XT11

Installationsproceduren beskrivs i dokumentet "Release notes XT Alignment app".XT11 display unit for laser alignment
Läs det noggrannt innan du laddar ner uppdateringsfilen.

Tillgänglig på 15 språk: engelska, tyska, franska, spanska, italienska, polska, turkiska, ryska, svenska, finska, brasiliansk portugisiska, japanska, koreanska, kinesiska (traditionell och förenklad).

Innehåller även mjukvara till detektorenheter. Senaste versionen: 3.5.2/4.1.0.

OBS! XT Alignment app version 8.1 och högre är inte kompatibel med displayenhet XT11 rev. 1 (serienummer 129231 eller lägre).

Ladda ner

Senaste versionen

Firmware XT11 display unit
(Version 10.0.1, 800MB)

Release notes

Release notes XT Alignment app
(Version 10.0.1, 1,1MB)

Tidigare versioner

Firmware XT11 rev.1 (Version 8.0.17, 1200MB)